Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 20. 16:30 - csubeszshuriken

Súlyos június - Jön a Sumac Budapestre 

c9tkpu0uaaag8np.jpgA buszpályaudvaron múlthéten már megjósolták ezt nekem két szál cigiért, de hittem az asszonynak, csak egyet adtam neki, mert nagyon Sumac szeme volt. A hír viszont úgy látszik mégis igaz, hogy Aaron Turner szentember, Brian Cook és Nick Yacyshyn kísérletező hangzásvilágú szupercsapata - Babtists, Isis, Russian Circle  -Budapestre látogat a nyáron. Méghozzá június 17 - én, ami azért jó, mert a július már lehetne nem bírta volna el, az is annyira súlyos lesz.

Meg vendégzenekar is lesz: The Austerity Program, ők megszólalásban nem állnak messze a Sumac járta tekergős ösvényektől. Illetve egy szóló előadó, azaz Daniel Mensche, ambient / szintetizátor projektje. Az esemény facebook szintű lekövetése ITT lehetséges. A Sumac tavalyi mesterlemezé és az említett vendégelőadók legfrissebb cuccait pedig itt lejjebb is megtalálod. Gyertek el minél többen, ne tudja megtartani Tukker Booking sumákban ezt a bulit!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6714639558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása