Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 19. 14:00 - csubeszshuriken

Hatodszor is megint - Jön az új Big Business

big-b.jpgA Murder City Devils minden bizonnyal a világ egyik legjobb bandája, szóval a Big Business már csak a hab a tortán. Viszont saját értékén megmérve,  azért a könnyű habnál kicsit súlyosabb a duó zenéje. Screaming TreesMelvins, Helmet, Unsane és még páran, egy abszolút hiteles zenei közeg, amihez ennek az egésznek köze van. Persze abszolút sajátos karakterrel, meg azokkal a finom részletekkel, amik igazán számítanak. Az korábban felvett öt lemezen is és valószínűleg most hatodszor is megint.

Mert új Big Business közeleg, aminek az utolsó száma lett először publikus, szerintem a Let Them Grind egy igazi klasszikus. Nem ők az elsők ezen a színtéren, akik ezt megengedik maguknak, de olyan mintha a Kiss és más giccses bandák hatása ömlene az arcunka és el kéne dönteni, hogy most bolondozunk, vagy ezt tényleg komolyan kéne venni? Nem tudom. Mindenesetre The Beast You Are címmel, az album április 12 - én érkezik majd, aztán kiderül. Vagy mégsem...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9414634568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása