Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 12. 18:30 - csubeszshuriken

Egy okkult rakétakutatónak dedikálva - Claypool és Lennon legújabb nótája

the-claypool-lennon-delirium-south-of-reality-album.jpgKicsit könnyebb, mint a Pink Floyd. Néha olyan, mint a Beatles. Szerethetően pszichedelikus, egy másik dimenzió popzenéje. Lehetne sima ügy, de tudjuk, hogy nem az, hogy Lennon fia nem a nevéből él, hanem inkább Claypool mesterrel zenél. Ez pedig úgy fest, elég jót tesz a zenetörténelemnek, mert az előző The Claypool Lennon Delirium lemez is nagyon magas színvonalon mozgott. Ez a két fazon jól egymásra talált és két hét múlva érkezik a folytatás South Of Reality címmel és részemről nagy várakozások után. 

Bár ahogy az lenni szokott, már elkezdődött a csepegtetés és múlthéten megérkezett a második publikus nóta is, amit Jack Parsons okkult - hírhedt és sikeres - rakétakutató történetének dedikált a duó és ehhez készült egy animációs videó is. Melynek stílusa abszolút harmonizál ezzel a többrétegű tétellel, ami ismét elég meggyőző lett. Nagyon kevesek nyúlnak csak ennyire finoman a zenéhez. Kurvára érzéki dolog ez és akadémikus hangszeres tudás is. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8314623300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása