Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 11. 18:00 - csubeszshuriken

Death Roots Syndicate - A kiadó újabb borús folk, blues válogatása...

49899841_2070838172999599_3651331507135447040_n.jpgAz megvan amikor rácsúszol valamire és egy darabig csak olyasmiket akarsz hallgatni? Megcsinál Dax Riggs, napokig hallgatsz egy Townes Van Zandt vagy egy Bain Wolfkind lemezt, Mike Williams III után rájössz, hogy ott van még Jay Munly, de az éhség mégsem múlik el, kell még, hogy rád járjon valami hasonló hangulat. Mert akkor a Death Roots Syndicate remek lehetőséget kínál ismerkedni sok hasonló, a nyomukban járó underground előadóval. Nem kizárólag, de főleg folk, blues, country, gothic americana és punk előadókkal, akik nem éppen boldog, inkább borús dalokban utaznak. 

A Death Roots Syndicate tulajdonképpen egy kis kiadó, ahol minden megjelenés ingyen letölthető és csak digitális formában létezik. A kiadó célja tehát nem más, minthogy népszerűsítse, elérhetővé tegye a fent említett stílusokban alkotó előadókat. A többnyire szomorú, temetőszagú, bánatos balladákból pedig az elmúlt időkben válogatásokat is készítenek, ahol frankón át lehet szaladni a szép számú szólózenészen és zenekaron, akik a Death Roots súlyos repertoárjába pakolnak. Az utolsó ilyen válogatás pedig épp a napokban jelent meg. Ezt találjátok meg itt lejjebb. A facebook oldalukra ITT átkattintva pedig követhetitek az újabb felvételeket. Meg a bandcamp oldalon is érdemes lesz körülnézni, ott gyakorlatilag tényleg minden ingyen fent van. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8914620978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása