Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 09. 16:00 - csubeszshuriken

Thoulzás nélkül is kegyetlen - Júliusban lesz Thou buli Budapesten

a0444508948_10.jpgSzakadnak ránk a jó hírek, súlyos lesz a július. A Thoukker Booking követőinek thoulajdonképpen már nem lehet újdonság, mert hónapok óta szó van róla, de a konkrét időpont csak a közelmúltban lett thouti. Eszerint pedig július 27 - én lesz Budapesten Thou buli. Nem az egyetlen, de az egyik legkomolyabb sludge banda Louisiana államból, akik rohadt nehéz málhákat pakoltak ránk tavaly. 

Négy kiadvány egy év alatt, más koncepciók, de mindegyik kegyetlen, hogy csak kapkodtam én is, ahogy húzták lefele a fejem. Minden thoulzás nélkül tűnt felülmúlhatatlannak például a Rhea Sylvia hat fergeteges száma, aztán ötödik nagylemez gyanánt, kicsivel később már ott volt a Magus és nem volt több kérdés. Vitathatatlanul vitték el az évet. Szóval nem csoda, hogy a várakozás is thoul van tolva. Figyeld meg, a kedvcsinálók is, hogy thournak bele megint a lelkedbe. Baton Rouge sludge, kibaszott Thou mindenkit thoulságosan megcsinál...

 

Címkék: koncertek thou
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr814617070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása