Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 09. 19:30 - csubeszshuriken

Fukszos visszatérés - Új The Specials videó 

the-specials-2018-encore-press-shot-credit-josh-cheuse-web-optimised-1000.jpgValahogy így kell ezt csinálni. Pillanatok alatt az egyik legnagyobb hatású bandává válni, megmaradni végig hitelesnek és abbahagyni a csúcson. The Specials sztori az így nézne ki címszavakban. Ha most nem lenne megint folytatás, a kilencvenes évek feldolgozásalbumait követően. Amúgy flottul, öregurasba visszatérni laza 37 év után, ugyanis azóta nem írt új számokat a banda. Viszont most csináltak Encore címmel egy zsír új lemezt és az előzetes alapján a ska műfajban még mindig ezek a jóforma tagok a legnagyobb királyok.

A Vote For Me című második publikus nóta is fifikás szarkazmussal ringat, és egyben remek aláfestés ahhoz az animációs utcaképhez, ami a mai társadalomnak tartja a tükröt úgy amúgy. Szóval hatalmas tisztelet, ha jól láttam, már kint is van az egész lemez. A videó alatt az egyik hozzászólásban ott a szöveg. Nagyon ott van! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7314617464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása