Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 08. 19:30 - csubeszshuriken

Borult breakcore dzsungel - Christoph de Babalon kislemez

a3158789957_10.jpgA kilencvenes évek közepétől kezdett kicombosodni, kétezerben már, mint a bozóttűz terjedt és szabdalta szét az arcunkat. Aztán alig pár évvel később meg alig lehetett találni egy rendes régi sulis drum n bass vagy  jungle bulit. A hiányérzet manapság pedig még erősebb, mert csúnyán leszűkült az a réteg, ahol ezt a stílt még profin nyomják. Ezért is esett jól Christoph De Babalon új cucca. 

Jóféle sűrű dzsungel, rideg drum n bass hibrid, amibe a billentyűkkel ver még egy kis feketét, hogy olyan borult legyen a hangulat, amihez templomi gyertyát kéne gyújtani. A két műfaj hajnalának hangulata, némi breakcore tempóterror mikor torzul, na ilyesmi ez a kislemez. A veterán berlini producer közvetítésében, akinek számtalan korábbi cucca is korrekt utat mutatott ennek a műfajnak. Hét nagylemez és az apró, az itt hallható Hectic Shakes pedig még mindig kitart, nem kis szigorítással. Ha bárki tud valamiről, ami csak kicsit is hasonló és itthon fog megtörténni buli szinten, azonnal írjon rám. Klute és Teebee jutottak eszembe, ez is abszolút hasonló. A legsúlyosabb aranyévek, oltották a villanyt, aztán hozták a sötétet. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6314615852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása