Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 05. 16:30 - csubeszshuriken

Sunn O))) lemezelőzetes - Az öt perces Life Metal 

sunn-o-bw-1585-950x633.jpgA Sunn O))) is inkább jelenség és csak azután zene. Basszustól fuldokló membránok, úgy zsibbasztanak, úgy olvasztanak, úgy hatnak, mint a drogok. Élőben színház, archaikus álmodás, gomolygó, hullámzó révület. Stephen O'Malley és Greg Anderson doom temploma nem teljesen véletlenül hordozza a kultuszstátusz bélyegét. Egészen különleges vízió az övék, elképesztően lassú, amiben valahogy mégis minden megmozdul, megmagyarázhatatlanul.

Négy év után pedig elkészült a legújabb lemez, ami áprilisban jelenik majd meg, természetesen a Southern Lord gondozásában. Ehhez érkezett meg az első előzetes, az albummal azonos című Life Metal videó, amely a szokásosan komoly művészeti elképzelésekről és a lemez hátteréről nem csak az öt perces zenei részletben mesél, de a klip alatti leírásban sok információval is szolgál. A megnyitás után. Ahol megnyílik a kapu...

 

 

Címkék: sunn o))) lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6814609768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása