Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 05. 14:30 - csubeszshuriken

Disznó egy diszkó ez - Kint az új Step On It lemez

23622408_911203562362003_5238470669154187291_n.jpgBud Spencer és Bujtor István. Elvis Presley után Komár Laci. Meg Billy Milano és ez a Step On It állat. Itt mindenből lesz egy ugyanolyan, nagyon súlyos az egész sztori. Magyarország legcudarabb fémtölcsérébe pedig megint került egy gombóc fagyi. Amit benyalni csak úgy lehet, ahogy a titánium thrasherek. Ugyanis a Diszkórobbanás elég disznó, igazán combos, körmös tülekedés a metál vályúnál, ahol jól hallatszik, hogy jó hangos a visítás. Elénk tárul hát, ez a szép, régi világ. 

Videodiszkó, aranylabda, Dévényi Tibi bácsi hangja az új Step On It lemezt is megnyitja. Akiről mondjuk két éve, mikor egy haverom a kocsmában bele akart ülni az ölébe azért kiderült, hogy annyira már nem szereti a gyerekeket, de régen tényleg jó volt hozzánk. Ahogy jó most hozzánk ez a húszperces cuccos is. 

Mérnöki precizitású, pengeéles és szupergyors crossover időgép cikázik a gyerekszobánk és szomorú jelenünk között, ahol alig akad egy valamire való üvegezés, a szőnyegpadlóra hulló baba kis Helloween pólókkal meg minden. A bátorságot viszont kurvára irigylem, mert negyven felett ilyen tempóban tépni totál hardcore fitnesz. Mégsem lehet egy éthordónyi fingnál komolyabban venni, de a groteszk humor nagyon patent, az ebben a legjobb, hogy nem kell tőle megfeszülni. Egyes hajlításoknál nyeríteni, visítani viszont igen, nekem minden flashback átjött faszán. Egységet alkotnak a tételek, mindegyikben fullba  nyomják a kretént. Szóval a kazettának biztos helye van a vitrinben, Drinkin' Beer in Bandana kiadótól ITT már meg is rendeltem. Világbajnok hazai banda, szív, torok és egyetemes tudás 23 dalban. A koncertjeiken egyébként eddig is beszartam, ha ebből lesz valami, ettől is befogok. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2714608426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása