Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 30. 17:30 - csubeszshuriken

Thulsa Doom Tavasz - Weedwolf és Methadone Skies Budapesten

51153489_1188241351351636_2289869531918630912_n.jpgElég a WeedWolf tavalyelőtti lemezének borítójára vetni egy pillantást és aztán elolvasni Tomi elismerő szavait a Methadone Skies tagjainak szervező, alkotó tevékenységével kapcsolatban és máris hangulatban vagyok. Aztán, ha mind két banda utolsó cuccaiba belehallgatok és ezt az előzetes információkhoz hozzáteszem, akkor azt hiszem ezeken a bulikon ott a helyem. Ugyanis idén így néz ki a Thulsa Doom tavasz, egy márciusi és egy májusi dátummal, na meg az említett két bandával. Akikkel kapcsolatban a szervező szavait közvetíteném, nem lustaságból, inkább csak a lelkesedés és az elköteleződés egyenes közvetítése végett.

Március 7-én visszatér hozzánk egy ocsmány földön fetrengés erejéig Németország legpunkabb sludge bandája, a WeedWolf. Akik ott voltak a legutóbbi fellépésükön, már tudják, mire számíthatnak: a sludge förtelmes, tudatmódosult esszenciájára. A lipcsei trógereket ezúttal három eltérő stílusú, de hasonló felfogású hazai banda fogja felvezetni - itt lesz a lipcseiekhez szellemiségben talán legközelebb álló, ám zenéjükben elszálltabb témákat is felvonultató Her Highness duója, a modernebb felfogású, és az utóbbi időben rendkívül aktív Vanta, valamint egyenesen Pécsről érkezik a southernes, Black Label Society/Down hatásokból építkező Brewtal. A bulival kapcsolatos eseményt ITT találod.

Május 15-én a Dürer Kertbe érkezik a Methadone Skies turnéja, melyen hamarosan megjelenő új lemezüket mutatják be. A temesvári négyes az elmúlt években már kétszer is megmutatta a hazai közönségnek, hogy miként értelmezik a pszichedelikus rock műfaját, melyben stoner riffek és progresszív megoldások is megférnek az éteri lebegés mellett.További fellépők a következő hónapokban kerülnek bejelentésre, egyelőre csak annyit mondhatunk, hogy érdemes követni az esemény oldalát ITT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1514598980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása