Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 18. 18:15 - csubeszshuriken

Emberállat finn crust - Az új VVorse kislemez 

a1678912164_10_1.jpgVannak Chris Colohan bandái és azok között a Cursed. Aztán a legendás Tennessee crust színtér, Brad Boatright és Todd Burdette, meg ezek a formák. Mindenek előtt pedig az ős finn d-beat / crust vonal, avagy a mocskos, az aljas és a megállíthatatlan. Nagyjából ezeket ötvözi a szintén finn VVorse is, elég jó arányokban elegyítve. Elég fifikás témákkal, de a szofisztikáltság az erőből semmit sem vesz el. Progresszívabb, mint az előző két anyag - 2014, 2016 - de dallamosabbnak csak óvatosabban nevezném, mert többnyire masszív, monoton és rombol mind az öt szám. 

Az, hogy finnül nyomják meg alsó hangon is áll az egésznek olyan jól, mint ahogy a skandináv bandáknak ez állni szokott. Már a nyitótétel elsöpört, de a Tuhkapatsaat és Orjat tépett meg igazán. Mindkettő metál hatásokban gazdag és ha nem így szólna a gitár, simán All Out War is meg ilyenek. Durván hasít végig a huszonkét perc, tisztes szerzői kiadás. Ajatus Vapaudesta  kislemez kajak rajongás! 

 

Címkék: lemezek VVORSE
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1514571280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása