Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 12. 18:00 - csubeszshuriken

Márciusban Auróra - Disease és Diskobra 

49864383_987023654829823_3226354028023644160_n.jpgEgyik barátom meséli valamelyik nap, hogy milyen szinten vette le őket a NAV, miután eladtak és vettek egy másik házat. Feltépte a sebeket, azt mondom neki, én akkor szembesültem vele csak igazán, hogy az állam az ellenségem, mikor svájci frankosból huszonévesen panelcellára, de még puszira be kellett fizetnem az áldásra is öt kilót. Mire a cimborám, hogy "az állam az ellenségem" jó számcím lenne. Én meg rávágtam egyből, hogy te hülye az a Diskobra. Márciusban játszanak majd megint az Aurórában, jön Makedóniából a Disease és megint ott lesz ez a dis család. 

Nagyjából másfél éve már volt egy közös koncertje a két zenekarnak, akkor még a jó öreg pincébe költözött be a d- beat pokol, márciusban pedig ismét együtt nyomatja a két zenekar. Plusz lesz még egy banda, de az is lehet, hogy ez egy zenekarnév, hogy + 1 banda. Igazából a tököm tudja, állandóan vannak új zenekarok. A lényeg, hogy március 18 és bármi van, bármit érzel, itt kirázhatod kicsi kis az öklödből az ideget. Blastbeat raszta és a balkáni spanja majd pakolja a tempót neki. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7314558442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása