Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 04. 17:00 - csubeszshuriken

Korrekt csomag - Egész éves MF Doom kollekció

maxresdefault_3_2.jpgA karácsonyi miegymásnak szépen lefőtt a kávé, aztán megvolt a boldog - boldog is, szóval lassan farsang szezon, tehát jöhet a maszkos fazon. Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy tervezem, hogy még egy darabig mindent meghallgatok, aztán elkezdek spórolni az idővel és végül maradnak a legjobbak. Szóval lehet, hogy egy idő után már csak Kool G Rap, Kool Keith és MF Doom lemezeket fogok pörgetni és aki nem dupla o, az mehet a picsába. Egyikük esetében se kell csupán a régi klasszikusokért kapkodni, mindenki mellett MF Doom is fasza dolgokban volt tavaly. 

DJ A-OK, hogy egyem azt az arany kezét, pedig összepakolt egy csomagba mindent, amiben a maszkos tavaly részt vett. Mert volt ugye kollaboráció Dj Muggs oldalán, meg Czarface / MF Doom közös lemez. Illetve még egy koprodukciós dolog, ahol Westside Gunn volt másik főszereplő. Karácsony előtt meg Cooking Soul rakott össze egy XMAS mixet, ahol Doom szövegei találkoznak Nat King Cole csöpögős, ünneplős Happy Holidays and Best Wishes című lemezének mintáival. Szóval ezek a teljes kollekció részletei, amik alább egy csokorban pörögnek.

 

Címkék: lemezek mf doom
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1714534476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása