Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 04. 16:00 - csubeszshuriken

A kemény pálya  - Pusztulat az új Moisturizer 

0012321425_10.jpgHáromszor hallgattam meg egymás után, de szerintem most három napig ez fog menni. A három tag kajak háromszázas pulzusban utazik, ők futnak tehát Moisturizer néven. Meg a legkeményebb pályán, ha szerény véleményemet hozzátehetem az ügyükhöz, de tényleg. Tavaly is ők gyalázták le az év elejét és idén is hasonlóképpen időzítették második kislemezüket, melyre ezúttal nyolc szám fért fel az előző tizenkettes csomag után. A friss anyag elemzése végett pedig két mondatom idéznék összesen: Ugyan megszomorodik ő megpusztulatjában. Nyissad meg a te szemeidet, és lássad meg mi pusztulatunkat. 

Csatt! Vagyis kegyetlenül szigorú hardcore punk, amit nyugodtam becézgethetsz úgy is, hogy powerviolence. A Dropdead biztos be fog ugrani, de még inkább a Dropdead tagok Fucking Invincible nevű másik bandája. Vagyis az is, meg lehet, hogy az Enemy Soil is, mert csúnyán be tudnak durvulni a tételek. Melyek most háromszor mennek egy perc fölé, de rövidebben vagy kidolgozottabban, tök mindegy, mert a végezetük csak is pusztulat. Tudom kicsit korai lesz, de lehet, hogy január elsejével meg is van az év kislemeze győztes is. Legibly Raw! Moisturizer! Rhode Island! Provident! Ja nem! Bocs! Providence! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1414534210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása