Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 19. 16:00 - csubeszshuriken

Felgyűlt a slejm - Kiköpött Gulch 

gulch_4559-photo-by-gabe-becerra-1024x745.jpgAz biztos, hogy idén ez a legszebb borító, ami mögé lemezt raktak. Próbáltam is rákeresni az alkotó munkáira, nem hiszen, hogy Boone Naka néven milliók rohangálnak odakint, de nem találtam semmit. Pedig tényleg az a fajta munka, amiből azonnal matricát és posztert, eredeti a stílus. Máskülönben viszont a Gulch nem nagyon adott a glancra, sok tupírozás nincs a kislemezen, inkább belementek durván. Doki cimborám egyik bejegyzésében olvastam a minap, hogy van olyan, hogy a metál már annyira punk, hogy az végül is kajak hardcore. Nos mindezt erről a tizenkét percről is nyugodtan írhatta volna, mert körülbelül ez lesz a lényeg. 

A napsütötte Kaliforniában ugyanis felgyűlt a slejm, amit ezek a gyerekek felhörögtek a szájüregbe, azt kiköpték ezt a sósat, jó kis megmaratósat. Csak azt pakolták amit kell. Pattogós hardcore témák, lassabb besúlyosodások, death metálba hajlik a grindcore, kalapács pergőkkel rúgják rád a pörgőt. Tuskó paraszt hangzással, erő crossover témákkal. Beleraktak mindent, de rohadtul nem erőltetett dolog, egyben van az állat. Az ének is elmegy a varjúhangokig, de inkább kutya metál és elég rohadék. Tizenkét perces a történet, szóval nincsenek terjengős himnuszok, ahogy a mocsok stíl megkívánja, elmondtak ezzel is mindent. Simán az év kedvenc hetesei között!

 

Címkék: lemezek gulch
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr514500662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása