Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 19. 15:00 - csubeszshuriken

Fekete Zaj télen - Klubfesztivál húsz zenekarral

30441408_1934492533262340_468897262737733044_n_1.jpgAkik követik a hazai underground merre folyását, azoknak a Fekete Zaj fesztivált valószínűleg nem kell bemutatnom, szóval itt spórolunk egy kis időt. Akik ismerik a hazai underground mozgását, azok biztos tudják, hogy ez a szervezés évről évre erőn felül teljesít a Sástói megmozdulásaikat illetően. Nem tartom magamat irigy embernek, de volt néhány epés pillanatom mikor nyáron csepegtek az ingerek a hálóra és én ezeken keresztül érzékeltem egyre erősebben, hogy kurvára nem vagyok ott. A fellépők névsora és az ott lévők elégedettsége ugyanis elképesztő méreteket öltött. Az idei augusztus pedig újabb meglepetéseket tartogat, már megvan az a négy nap, kint van időpont. Annál viszont van közelebb is, hiszen december 28-ra klubfesztivált szervezett a Fekete Zaj, húsz zenekar lép fel négy színpadon. 

Természetesen az erre tökéletesen alkalmas Dürer Kertben, ahol ismét hazai és külföldi előadók váltogatják a hangulatot és ahogy megszokhattuk, bőven lesznek árnyalatok. Ismét lesz Vágtázó Halott Kémek és She Past Away Törökországból. A poszt-punk vonalra pedig az olasz Geometric Vision és francia Dear Deer is ráerősít majd. Ha pedig a dolog még így sem lenne elég eklektikus, lesz Slogan, Entrópia Architektúra és pozvakowski is. Három olyan magyar zenekar, akiket többször volt szerencsém látni és mindig lenyűgöz a kreativitás, ami itthon szépen benőtt a föld alá és olyan jó, hogy van ott ez a másik világ. Meg lesz még plusz féltucat másik banda, kiállítás és after az év végi holttérben, avagy az említett időpontban. Mely bulihoz az eseményre való átkattintásnál ITT még rengeteg információt találtok. Én meg hagyok kedvcsinálókat, mint tisztelet jeleit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7214500486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása