Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 18. 19:00 - csubeszshuriken

Lemezen a megperzseltek - Nagypályás mészárszék

41514482_2131158443624584_1763263926763520000_n.jpgBár az életműve nem olyan kiterjedt, de eddig úgy néz ki, hogy Matt Izzi is olyan dobos, mint Tyler Coburn, vagyis csak állat cuccokhoz adja a nevét. Ugyanis még két napja sincs, hogy az idei Homewrecker lemezt pattintottam az éves toplistámba, de már megint itt van a csávó neve. Mert ő dobol azon a második Scorched lemezen is, aminek a posztjával még kurvára tartoztam a szuicid fekete macskámnak. Új zuhanykilépő, nyírcukor és Szikora Robi nélkül ugyanis lehet élni, de régi sulis death metal nélkül nem nagyon. 

Ahol a regressziós hipnózis a második Autopsy lemezzel kezdődik, ott ideje visszatérni a jelenbe, engedni egy nagy kád forró vizet, beleülni egy tányér szalontüdővel, feltekerni a Megperzseltek második lemezét és megszámolni a buborékokat a vibráló neonfényben. A Nagypályás mészárszék kilenc száma ugyanis nem fog csalódást okozni, nyitja beleket, ontja a bűzt. Kiharcolva ezzel maximális tiszteletemet, ami annak a mesterhúzásnak szól, ahogy ezek öten a műfaj minden alaptételét újrafűszerezték úgy, hogy az hatvan adventi vásárt is romba tudna dönteni egyszerre. Vízóra leolvasáshoz és kisebb kávészünetekhez random mormonokkal erősen ajánlott. 

 

Címkék: lemezek scorched
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5514499428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása