Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 17. 16:00 - csubeszshuriken

Pengék a kézben - Godcollider kislemez

19247898_761668494041954_8818067732650906687_n.jpgMikor meghallgattam ezt a kislemezt jutott eszembe, hogy idén nem kaptam el semmit, ami ezen a vonalon mozogna és frankó. Tavaly ott volt a Hollow Earth új lemeze, ami egy klassz cuccos és jó is, hogy a Godcollider kapcsán eszembe jutott, legalább előszedem azt is. Miután meghallgattam még párszor ezt az öt számos self-titled kiadványt. Amit egyébként a Darkest Hour korábbi tagja hozott össze a The Hope Conspiracy jelenlegi tagjaival. Akinek pedig ez a két név valamilyenfajta garanciát jelent, az valószínűleg nem fog csalódni.

Nem tagadhatja le ez az öt dal sem a Darkest Hour zenéjét, sem a The Hope Conspiracy hangzását, de nem is mondanám, hogy pontosan ugyanaz a sablon lett körbefújva. Szerintem van itt dallamosabb Youth Crew hatás és radikálisabb hardcore akciók is, mint a kilencvenes évek politikailag is ambiciózus bandáinál, de a kiművelt metál gitárok is jelen vannak, nem véletlenül emlegettem a Hollow Earth második lemezét. Igaz nincs akkora jajveszékelés, de az ének itt is érzelemdús, tiszta és dallamos. Heel Burier refrénje mondjuk tényleg elég szentimentális, de nekem még simán belefért. A Hang To Blade viszont már hibátlan tétel, érezni, hogy pengék a témák, mert a pengék jó kezekben vannak. Ezek a gyerekek se ma kezdtek el zenélni. A Sworn Captive hét percének legvégén tehát azt mondanám, hogy tízből legalább nyolcat tud ez az okosság. Lehet tesztelni!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3714493510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása