Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 15. 17:00 - csubeszshuriken

Chris Cunningham a direkt torz - Új Planet B albumhoz egy jó videó

20228902_1404124146332363_7554490165570136530_n.jpgÍrtam már róluk, szóval nem kunkorítom, nem kanyarítom. A Dead Cross, de leginkább a Retox és The Locust zenekarok egyik tagjának, vagyis ennek Justin Pearson  fiúnak az új projektje. Káosz rap kísérlet, bizarr gépzene megcsúszások, zajszilánkok pattognak az éleken. Ilyesmikből építenek albumot Luke Henshaw producerrel, ha pedig még így sem elég eklektikus a történet, akkor közreműködőknek ott vannak Kool Keith, Martin Atkins és Nick Zinner

Mike Patton kiadójánál természetesen, most egy új videóval, ahol az a Chris Cunningham a direkt torz, aki miatt az is emlékszik az Aphex Twin névre, aki azt sem tudja mi az. A Mirror, Mirror,  On The World című szám ehhez képest is súlyosodik be a következő két percben. Maga a lemez pedig már szintén publikus egy ideje, szerintem érdemes benézni a videó alá is.. Mindig van új betegség a nap alatt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4114487110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása