Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 09. 16:30 - csubeszshuriken

Kell nyomni egy törlést - Új Gesaffelstein videó

gesaffelstein.pngVan a Rozsda és Csont meg a Bikanyak és csávó másik  filmje a Maryland. Annak a végén van egy Gesaffelstein szám, onnan ismerem a német techno producert. Rákerestem és találtam két nagyon súlyos albumot is az elmúlt pár évből. Néhány napja meg kijött egy új videója, én élem minden részletét. Zseniális ötlet, amiről szeretném azt hinni, hogy értem a lényegét. Azt hiszem, hogy amit látunk az a jelenünk, ahol van az ego, azt félretolja egy másik ego, aztán megjön a szuperego. Mindenki tolong a figyelemért,  elkezdenek durván torzulni a dolgok. A szám címe meg Reset. Érdekes! Alap techno témából építkezik a faszi, de jól keveri, nagyon nyers, súlyos lett ez a három perc.

Beugrott egy sztori, mikor még kölykök voltunk és szombaton bepiáltunk a Buborékban, kivonultunk a Vasmű útra, jöttek szembe a csinos esti népek, Lajcsika haverom meg egyfolytában azt kiabálta, hogy nincs jogotok az élethez. Nincs jogotok az élethez! Nem biztos, hogy passzol ide. Lehet, hogy  csak kurva jó táncosok veretik azt ennyi az egész!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr114453008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása