Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 06. 19:30 - csubeszshuriken

Horror 2077 - Kint a Cyber Cop kislemez

2015ho99o9_7_jh_220515-920x613.jpgÉrdekes, hogy a hazai rocksajtó egyáltalán nem kajálja, pedig a Prodigy ajnározása napi szintű balkezes rutin mindenfelé, ahova nézek. Pedig az extrém külsőségek szokták szorozni a népszerűséget, manapság nézni a legnagyobb divat. Arcba tolni már fél siker, nagyon komoly dolgokat sokszor nem is kell mögé rakni. A ho99o9 viszont azt pakol, elég faszán tolják szerintem. A glanc csak fricska, a bomba a zenében robban a két Bad Brains gyereknél. 

A Prodigy meg csak úgy jött, nem analógia zenei értelemben. A szűkkörű brigád, azaz a két szereplős ho99o9 inkább a Death Grips és a Bad Brains keresztmetszete. A punk velük rendezkedik be a huszonegyedik századra. Az érzés ugyanaz, a zene azonban egy mutáns. Az első lemezhez képest pedig sokkal jobb. Ezzel a cyberpunk szarsággal most nagyon belenyúltak valamibe. A Cyber Cop kislemez nem része semmilyen rendszernek, kívül van mindenen. Állat, mint a Bong-Ra - néha olyan is - de van benne valami plusz még, amit nehéz lenne hasonlítani bárkihez. Bárki véleményére egyébként meg kíváncsi lennék, mert nem vágok senkit, aki ezt posztolgatná, pakolgatná. Pedig szerintem nagyon patent. Inkább punk, mint sok minden más, amit annak mondanak. A lemez meg, ha jól tudom hivatalosan meg sem jelenik. Viszont külön-külön minden szám fent van. Ezzel a kettővel lehet indulni, aztán ott lesz a többi is.

Címkék: lemezek ho99o9
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8214443500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása