Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 02. 10:00 - csubeszshuriken

Tíz perc móka, azt csáóka - Új Jodie Faster split

0009443030_10.jpgCharles Bronson, Henry Fonda, Tooper Harley, Kate Mosh! Vagyis a fastcore vonalon abszolút működik a hagyományőrzés, maximális tiszteletem mindenkinek. Jodie Faster pedig csak egy újabb sztár, akik az Iris Steensma és Clarice Starling iránti tisztelet végett is játszanak ilyen pergősebb hardcore muzsikát. A francia banda diszkográfiája mára már van is vagy tizennyolc perc, szóval nagyon komoly az életút. 

Lassan már elérnek oda, ahol akár több különböző setlist is lehetséges lesz egy koncertsorozat esetén. Szóval szépen lassan majd el kell gondolkodni egy új bandán is. Viszont ha ők gyorsak is, én nem szaladnék ennyire előre, mert most még csak ott tartunk, hogy van egy új split anyag, amin a Genital Jiggling nevű szintén francia zenekarral szerepelnek közösen. Nagyon jókedvű, pörgős, de ugyanakkor dallamos is az új cucc. Igazi örömzene hardcore, néhol refrén centrikus, néhol már-már a Rancid zenéjére emlékeztető jópofa frázisokkal. Ami természetesen az időnket se rabolja túl sokáig. Tíz perc móka, azt csáóka! Az anyag két napja jelent meg, a kis kiadókra, akik benne vannak, meg lehet rákeresni, lehet lesz ott még más is a 666 Cups Of Black Coffe mellett még.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3514410404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása