Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 23. 16:00 - csubeszshuriken

Régi suli a legjobb suli -  A Waste Management Bostonból...

waste.jpgAz elmúlt hetek felhozatala a hardcore pályán elég jó. A Time and Pressure demo is tetszett és a belga Raw Peace Lp sem rossz, hogy csak kettőt írjak. Most viszont egy bostoni banda lemeze jött szembe, ami igazából már augusztusban megjelent, de nem láttam róla korábban megosztást. Pedig a Waste Management már tett le az asztalra 11 évvel ezelőtt egy elég jó anyagot, plusz a tagjai a bostoni színtér más zenekaraiból ismerősek lehetnek. Mind Eraser, Sick Plot, Boston Strangler és Justin DeTore a másik tíz bandájával, akiket most nem sorolnék fel. Mert a Tried and True cuccon van a hangsúly.

A régi suli a legjobb suli. Röviden talán így tudnám leírni, hogy mitől állat ez a tíz szám. Vagyis egészen pontosan állatorvosos, ahogy mifelénk mondják. Az utóbbi időkben klasszikus hardcore vonalon talán az Arms Race és The Flex voltak amik nagyon vitték a fejemet, de a két angol banda mellett a detroiti Freedom is nagyon jól esett. Bár hozzájuk hasonlítani lehet kicsit furcsa a Waste Managment zenéjét, hiszen a bostoniak időben bőven az említett bandák előtt jártak. A lényeg, hogy a gyökerekhez így visszanyúlni jó. Atom nyolcvanas évek, kurva gyorsan, betyár feszesen és azzal a fajta énekkel, ami nagyon straight edge vonal és a fiatal Miret is egyszerre. A többit pedig majd ők elmondják...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8014389406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása