Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 21. 17:00 - csubeszshuriken

Íme az ember - Nem szeret az új Offerblok videó 

a0891520219_10.jpgMikor először láttam ez a videót egy sztori ugrott be, amit nekem is úgy meséltek. Egy felépülő drogfüggők alkotta színházterápiás közösség lépett fel rendőrök előtt, olyan hozzuk egymáshoz közelebb a dolgokat célzattal. A darab úgy kezdődött, hogy egy srác, aki egyébként is színész volt kiállt fehér ruhában egy vödör vörös festékkel, elkezdte szétkenni magán és közben kiabálta, hogy:Íme az ember! A rendőrök fele meg távozott a teremből. Azért ugrott be, mert az új Offenblok videó koncepciója azt hiszem hasonló lehet. 

Nem szeret minket ez a videó. Súlyos az öreg és ami még fontosabb, hogy a szám is súlyos, amihez ezeket a képeket ragasztották.  Szóval viszik egymást a film és a zene. Jó kis meglepetés, nem ismertem a bandát, csak a Doomstar Booking facebook oldalán jött szembe, merthogy a zenekar is holland. Akiknek egy albuma és két kislemeze is van, de a Your Dying World című számot nem tudtam lemezhez kötni. Talán valami következő megjelenés előszele. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6414383868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása