Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 19. 18:30 - csubeszshuriken

Minden jó, ha a vége jó...

46440687_2297712733574292_6567917070544011264_n.jpgMinden jó, ha a vége jó. A korábbi évekkel azonos időben, az év utolsó napjához közel, ismét SCHC Fest. Nem jutottam még eddig el, de idén is szívesen mennék Szombathelyre. Főleg, hogy a Social Free Face az utolsó két évben valahogy nekem kimaradt. Maratonra sem jöttek, talán ők is kevesebbet játszanak, de hazai pályán a Végállomás Klubban ott lesznek a tesókkal, mert persze a Liberal Youth is fellép. A környék legjobb fiatal bandájával, akik minden hasra esés nélkül, de tényleg a Gipsy SS. Agyafúrt egy dolog az, elnézelődni se nagyon hagy. 

Minden jó, ha a vége jó és a sornak a három helyi bandával még nincsen vége. Tavaly is volt vendég, idén is üdvös meghívások röppentek, szóval a budapesti Touch és a Contra is fellépnek a veteránokkal. Szóval erős este lesz, aki tud legyen ott. Mondjuk aki tudja, az úgy is tudja, én meg leírom, mert szerintem fontos. December 29 - én, Végállomás Klub Szombathely. Kedvcsináló gyanánt pedig három idei cucc, plusz a két legutolsó...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5614380284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása