Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 17. 15:00 - csubeszshuriken

Sinner's Syndrome a panellabirintusban - Mikor egy görög isten mintázgat

35544406_1390289021070520_6195130766997848064_o.jpgSok olyan tagot ismerek, akik nem komálják a hip-hop zenét, de olyat keveset, akik valahol és valamikor ne csúsztak volna rá Dj Krush vagy Dj Shadow lemezeire. A hangulatteremtés és a mintázgatás királyaival kapcsolatban nálam ma is erős az elköteleződés, az utolsó Dj Krush lemezt tavasz óta nem vettem ki a lejátszási listából. Viszont most ismét van egy új kedvenc, már ismerhettem volna korábban is, ha jobban körülnézek, de nem így volt. Moderator egy görög konstruktor, aki több penge megjelenésen is bizonyította már, hogy képes lemezre vágatni mindenféle filmszerű képeket. 

Mondjuk a csajomnak a The Du-Rites ugrott be elsőre, de ott minden a funk zenéből indul és oda is tér vissza, míg itt elképesztően változatosak a felhasznált minták, nagyon sok rétegben pakol a csávó. Rockabilly és gospel a szokásos downtempo / trip-hop vonal mellett, elég szerteágazó a Sinner's Syndrome hangulata. Ezért is adja ez az album leginkább, bár tény, hogy a többit még nem hallgattam meg többször. Esti futásokhoz a panellabirintusban, az autók fényével szemben szerintem egy darabig, most ez lesz a kötelező, kicsit lecserélem a szokásos Black Sun Empire és Blue Sky Black Death szettet. Fasza lesz..

 

Címkék: lemezek moderator
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6414377729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása