Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 16. 14:00 - csubeszshuriken

Színes folyadékok és brutalitás - Fanzine függők áldoznak a hétvégén

35376875_493749894376738_8394950824882601984_n.jpgÉn azokat is tudtam tisztelni gyerekként, akik G.I. Joe bábukat gyűjtöttek. Sok értelmetlen ember és dolog van, de ez a fajta fanatizmus abszolút nem az. Kazetták, lemezek és szigorúan nyomtatott fanzine. Ha a kíváncsi vagy pár fazonra, akiknek ez a Bermuda háromszög amiben valamikor elvesztek, akkor hétvégén Óbudán a helyed. Ugyanis a Tales Of The Morbid Butchers fanzine ünnepli hatodik számának megjelenését. 

Illa berek, nádak, erek, black deatherek jó emberek. Brutalitással és színes folyadékokkal áldoznak a nagy és sötét fanzine oltáron. Kill With Hate és Krampüs. Avagy nagyon csúnya és gonosz dolgok a sarokból. Apoptosis és Terrorhammer. Fröcsögő nyál és szélsebesség. Aornos. Valami van odalent. Thulsadoom. Szerintem inkább  nekik kellett volna nyomni a Vörös Szonja filmzenéjét. A hat zenekar mellett pedig lesz tizenegy kiadó is. Kézzel készült, csak harminc darab van belőle, kihajtogatható, matrica is van hozzá, ebből ötöt elcserélek és még sok hasonló okosság. November 17 - én a Blue Hell nevű helyen. Több részletet ITT találsz. Némi kedvcsinálót pedig...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4214376123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása