Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 14. 17:00 - csubeszshuriken

Két bulit is behúznak - Budapesten és Győrben is Last Rizla

43080749_1105585652950540_7998545087426461696_n.jpgAz utolsó papír már benyálazva, este tízkor nagyon korán, trafik meg sehol a közelben. Milyen szomorú ez a  Last Rizla zenekarnév, pedig nagyon fasza kis görög brigádot takar. Említésünknek pedig két apropója is van, sőt igazából tökre három. Először is van egy pár napos új cucc, három kerek tétel, nem kaptafa stoner / doom. Progresszív témákkal szállnak az egekig, komplex dalszerkezetekbe dacból tonna súlyokkal is megpakolva, nagyon jó a kontraszt, bőven felülről üti a mércét. Nem értem, hogy lehet Brad Boatright neve minden második lemeznél amit hallgatok, de atom pöpec, ahogy szól az egész. A legjobb hír viszont az, hogy hamarosan két helyen is játszanak itthon, elég jó kis hazai nevekkel. 

Először november 24 - én Óbudán a Blue Hell nevű helyen. Ahol görög füstösök mellett a budapesti doomster krém haverbandái is felsorakoznak, mint Her Highness, Lanternl, Vanta és Worthless. Tehát lesz oszlás, rothadás, nyílnak meg kapuk, lesz aki felhőn ül. Pedálok, pogányok, riffek patakokban, laza basszusfürdő után alvás a sarokban. Eseményt mindehhez ITT találsz. 

Majd Last Rizla átvakarja a bundát másnap Győrbe és ott a pozsonyi Shallow társaságában is nyomnak egy koncertet a Betonban. Ezek a srácok poszt-hardcore vonalon mozognak, szóval lehet picit gyorsabb lesz a bemelegítés a jó öreg betonkocka belsejében. De a lényeg végül is azon van, hogy ezekkel a vándorokkal a helyi szeánsz abszolút kihagyhatatlan. Eseményt pedig mindehhez ITT találsz. Kedvcsináló meg lejjebb. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7414372501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása