Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 12. 13:00 - csubeszshuriken

Mocskos egy rohadék - Fasza az új Warthog

0014553363_10.jpgÚj zene. Még több zene. Rohadt sok jó zene. Ez a helyzet a nagyvilágban. Szóval fürkészni, pásztázni kell, mert mindig beakad valami. Sokan nem szeretik a kislemezeket, mert nyolc perc nagyon kevésnek tűnik. Szerintem hardcore / punk vonalon meg ez az ideális terjedelem. Kevesebb pénzből, rövidebb idő alatt össze lehet dobni és ebben a műfajban négy számból tényleg minden kiderül. Elég akár csak a tavalyi felhozatalra gondolni. BIB, HAARM és Mindforce , itthon Nauru és Rákosi és még vagy egy tucat. Semmi szarozás, negyven másodperc hazavág. Mint ez a Warthog kislemez is, ahol annyi, hogy kicsit hosszabbak a számok. 

 A banda székhely egyébként New York, de ezt a harmadik kislemezt a Static Shock dobta ki, az egy kis londoni kiadó. Ami azért érdekes, mert tavaly pörgettem egy Bad Breeding nevű brit bandát és az is beugrott a Warthog zenéjével kapcsolatban, de a Mindforce és BIB nevét sem véletlenül említettem meg. Mert ez a dolog egy kombináció. Ott van benne az a zajos hardcore / punk vonal, amire sok jó banda talált rá az utóbbi időben, de az egész inkább crossover, ahogy a dalszerkezet felépül, meg hosszabbak is jóval a számok. Szóval van finom metál beütés, de alapból azért mocskos egy rohadék ez a cucc. Gondolkodtam, hogy hagyom a francba a zenekaros fotókat és fent is, lent is a borító figyel majd, de ezt itt feljebb nem tudtam nem kirakni. Fasza kis brigádnak tűnnek. Meg ahogy tolják, az is penge. 

 

Címkék: lemezek warthog
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7314367925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása