Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 12. 12:00 - csubeszshuriken

Death Roots Syndicate - A gyász és a bánat ingyen letölthető...

549461_793830187367077_6884989047564195103_n.jpgAz megvan amikor rácsúszol valamire és egy darabig csak olyasmiket akarsz hallgatni? Megcsinál Dax Riggs, napokig hallgatsz egy Townes Van Zandt lemezt, Scott Kelly után rájössz, hogy ott van még Jay Munly, de az éhség mégsem múlik el. Mert akkor a Death Roots Syndicate remek lehetőséget kínál ismerkedni sok más hasonló underground előadóval. Nem kizárólag, de főleg folk, blues, country és punk előadókkal, akik nem éppen boldog dalokban utaznak. 

A Death Roots Syndicate tulajdonképpen egy kis kiadó, ahol minden megjelenés ingyen letölthető és csak digitális formában létezik. A kiadó célja tehát nem más, minthogy népszerűsítse, elérhetővé tegye a fent említett stílusokban alkotó előadókat. A többnyire szomorú, elhagyatott, bánatos balladákból pedig az elmúlt időkben válogatásokat is készítenek, ahol frankón át lehet szaladni a szép számú szólózenészen és zenekaron, akik pakolják a Death Roots repertoárját. Véletlenül szaladtam bele egy facebook posztba, így jutottam el hozzájuk, de gazdagodtam pár teljesen ismeretlen muzsikával. Szóval hajrá, ha éled ezt a vonalat. A facebook oldalukra ITT kattinthatsz át, lejjebb pedig összeraktam némi kedvcsinálót. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7114367511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása