Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 09. 17:00 - csubeszshuriken

Láncfűrészes reneszánsz - Veteránok és a death'n'roll

chainsaw-lullaby.jpg

Az utóbbi hetekben elég sok filmet visszanéztem a nyolcvanas évekből, köztük pár horror remeket is. A délutáni alvásokkal egybekötött nosztalgiázás és az új Bloodbath videó pedig abszolút harmóniában állnak egymással. A jó kis láncfűrésszel együtt repülünk a múltba, mert mindenki megérdemel egy második gyerekkort.

Főleg, ha a zenei aláfestés tökéletes svéd death'n'roll. A Nyström / Renkse szerzőpáros már mindent eljátszott a death metálban, amit el lehetett, szóval nekem tetszik, hogy ezzel a lemezzel kitérőt tettek és bátran engedtek a kísértésnek, hogy újraértelmezzék az Entombed fémjelezte korai kilencvenes éveket. Még nem hallgattam végig  többször a The Arrow of Satan in Drawn című lemezt, de a Chainsaw Lullaby című számhoz készült videó simán csal beljebb a sztoriba. Fasza kis svéd természetgyógyászat, alternatív megoldások, de Nick Holmes önéletrajzára is ráfért már egy korrekt előember lemez. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3514361427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása