Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 07. 16:00 - csubeszshuriken

Pöcsfejközpont evolúció - Beteg Planet B videó és az aljas valóság

planet_b.jpgMúltkor utaztam együtt egy fazonnal, aki szintén nagy South Park rajongó. Ő hívta fel a figyelmemet arra, hogy szerinte a legújabb részekben már azért nincsen benne az elnök, mert értemét vesztette beletenni. Ugyanis a groteszk paródia és a valóság mára összeért, vagyis a dolog már korántsem nevetséges. Mint ahogy a Planet B új videója is csak első blikkre vicces, mert amúgy kurvára nem vicces. A Justin Person és Luke Henshaw által futtatott új zenei projekt sem annak szánta. Rajongói oldalukon, a friss kliphez fűzött kommentárjukból is tök ez jön le.

Hogy a videóban látható pöcsök együtt, sosem látott méretű pöcsfejközpontokat hoznak létre, amiket eddig se nagyon lehetett, de ma már semmi értelmetlen demokráciának hívni. A dolog pedig van annyira ijesztő, hogy fel kellene ébressze az emberek felelősségérzetét. Azon a ponton, ahol a személyes áldozatvállalás, pénz, paripa, fegyver vagy akár az olyan hétköznapi dolgok, mint a  közösségi médiában való jelenlét is arra mozdul, amerre a változás útja vezet. Az új Planet B videó tehát igazából propaganda. Beteg animációja csak közvetített kép az aljas valóságról. Számomra ismeretlen a fazon, aki rendezte a videót, de Justin, aki The Locust és Dead Cross tag is nem szarozott a provokatív jelleg terén.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7414358015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása