Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 04. 17:00 - csubeszshuriken

Az underground alapja atom - Idén is fesztivált szervez a Beton

22007721_1990609131174962_2930472952688110264_n.jpgA győri Beton - azaz a helyi underground alapja - szerintem atom. Atom jó hely, ahol tavaly és tavalyelőtt is részt vettünk azon a kétnapos fesztiválon, amit a tömbképviselet nagyon faszán megszervezett. Akkor még a pár száz méterre lévő Dongó klubban, de idén úgy tudom, hogy már az óvóhely belsejében lesznek a bulik. Szokásosan nagyjából húsz zenekarral, főleg a hazai színtérről, de szomszédos vendégek is lesznek. 

Talán négy évre tekint vissza a hely, amikor is a gyártelepi betonbunkerből elkezdték kihordani a srácok a szemetet, hogy ott próbahelyeket tudjanak kialakítani. Elkezdődött akkor valami, de tavaly mutatták, hogy még jó néhány üres helység hátra van, gondolom azok közül is be lett lakva valamennyi és ezért is lesz könnyebb helyet adni a koncerteknek. Amit én amúgy meglehetősen várok. Imádtam ott látni először a Gipsy SS zenekart és meghallgatni hetven abszurd egri sztorit az épület előtt. Közben megnézni még fél tucat hazai bandát és öklöt rázni a Per Capita szett alatt. Lefáradni, kajálni a közösből és belenézni a Bad Habit énekesnőjének a mosolyába. Feléledni és felfedezni hajnali kettőkor, hogy a Pillars of Destruction milyen faszán tolja a Rivers Run Dry után. Együtt lógni egy csomó fazonnal, akiket van, hogy csak ritkán látok, miközben a kannás punkok már az egyedfejlődés egy korábbi szakaszáig itták magukat és csak kézjelekkel tudnak beszélgetni, mint Tarzan barátja Csita. Na mindegy...

A lényeg, hogy egy lelkes szervezés csak jó bulit hozhat össze. Hogy a fellépő bandák listája hogyan áll fel, azt pedig ITT követhetitek, most napról napra érkeznek a nevek. Az viszont már biztos, hogy Step On It és Diskobra mellett lesz Medication Time, Touch, Run és Zsibbadás is. Nekem ezek nagy kedvencek, szóval tőlük dobtam össze kedvcsinálót, de ha itt feljebb átkattintasz, ott lesz minden további név és link. Ott találkozunk! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5214342067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása