Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 20. 17:00 - csubeszshuriken

Előkeveredett egy régi EI-P videó - Azonnal hallgasd meg a Fantastic Damage albumot

a2772029233_10.jpgPiszok érdekes véletlen, hogy a kihívásos játék végett, amire teljesen feltekeredtem, pont a napokban gondoltam erre a lemezre. Mivel összesen csak tíz albumot nevezhetek meg, EI-P és régi bandája a Company Flow, illetve a szintén brooklyni Non Phixion voltak versenyben. Megy a töprengés, keverek tovább a neten, erre látom, hogy EI-P egy régi videóját épp a napokban töltötte fel megint és olyan apropóból, hogy a kiadja újra Fantastic Damage című első szólóalbumot. Ha van fukszos raplemez, ami már az ezredforduló után jelent meg, akkor ez az. A csávó elképesztően jó producer, kőkeményen ki volt már itt is kristályosodva zeneileg, míg a szövegek George Orwell és Philip K. Dick könyveinek hatására íródtak, ebből kifolyólag pedig piszkosul okosan kritikusak. Az anyag sokáig nem volt digitálisan elérhető, de mostantól bandcamp oldalról is legálisan letölthető, vagy bakeliten rendelhető. 

Hogy melyiket rakjam ki, fogalmam sincs mi legyen? Ezen egyébként a Non Phixion alapkő Ill Bill is vendégszerepel, de a versenyt sajnos ez sem dönti el. Nálam a Fantastic Damage és a The Future is Now is abszolút azonos súlycsoportban van, de hogy ne őrüljek bele, majd kisorsolom két cetlivel, meg egy szép baseball sapkával. Mondjuk olyannal, ami EI-P fején a videóban is van, a Deep Space 9mm még az említett album idején lett forgatva. Most májusban van pontosan a sztori tizennyolcadik szülinapja. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr915709820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása