Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 17. 13:00 - csubeszshuriken

Metropole Orkest és Triptykon - A közös koncertlemez kapcsán egy videó

48679967157_3dda9a2680_b.jpgAzért a Celtic Frost sokáig hatalmas iránymutató volt és ezzel együtt azon kevés metál zenekarok egyike is, ahol minden egyes lemeznél megtörtént a megújulás. Én leginkább ezért is tisztelem Tom G. Warrior munkásságát. Sosem lett hakni a Celtic Frost. Mikor nagyon ment a gothic dolog - amiben a Celtic Frost szintén pionírnak számított - ő inkább csinált valami mást. Majd jött a nagy visszatérés a Monotheist lemezzel, szerintem attól is úgy nagyjából mindenki leseggelt, a zenekar viszont a turnék után végleg feloszlott. Aztán jött a Triptykon és persze sok mindenben hasonló, mint a Celtic Frost, de ezt a doom / goth dolgot szintén egy újabb szintre emelve. Az eddig elkészült két lemez is valódi nagypálya a metálban, szóval ez a név sem lett lelakva. A fazon nem nagyon köt kompromisszumokat és nem vállal be középszerű dolgokat, monoton megélhetési turnékat. Ezért is gondolom, hogy vele nem lehetett giccses az a tavalyi koncert sem, ahol a Triptykon és Metropole Orkest együtt lépetek fel.

A helyszín a Roadburn fesztivál volt, ahol a rendhagyó fellépés teljes hosszában rögzítésre került és most megjelenik lemezen is. Terítéken pedig két Celtic Frost klasszikus és egy itt bemutatót új dal volt, mindezek a nagyzenekarral közösen felhangszerelve. Ennek az egyik fejezete került tegnap a kiadó által megosztásra koncertvideó formájában.  

90267592_10157451178778882_4114959044756635648_o.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7215703312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása