Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 10. 19:00 - csubeszshuriken

Hakai - No Flesh Shall Be Spared EP (Megastructure, 2020)

a3157068614_10.jpgA múltszázad cyberpunk vízióit utolérte a valóság. Amit az írók akkoriban fantáziadús rémálmokba csomagoltak, ma mind odakint van és épül fölfele kegyetlenül. Tegnap olvastam, hogy már kísérleti fázisban van néhány olyan implantátum, melyek működése mesterséges intelligencia vezérelt és néhány éven belül beültethető lesz emberekbe. Szóval rengeteg pénzt fognak az ilyen kutatásokra fordítani, pedig lehet, hogy még most kéne megölni mindenkit, aki ezekben a fejlesztésekben benne van. Ázsiában az elmúlt hetekben kamerákkal vadásztak a fertőzöttekre, akiket a zsebükben lévő telefonjuk alapján mértek be. Őrült tempóban menetelünk a jövőbe, ami egyre inkább idegen, mert a szerkezetek lebontják az alapvető életjelet. Nekem mindig is erről szólt az olyan zene, mint amilyen a Hakai is. A gépek ütésének zakatoló zajától megváltozik a légkör is. Sötét gyárvárosok útvesztőiben pattognak az utolsó szikrák, mert más fajta fény már nem létezik. 

A Hakai két producer, azaz Blush Response és Jagoda Nagel közös projektje, akik No Flesh Shall Be Spared címen hozták most ki négyszámos bemutatkozó anyagukat. Kurva hideg, zajongó hardcore techno a fejlett japán kultúra, vagyis a totál futurisztikus esztétika jegyében. Blush Response szólócuccai kimondottan túltervezett EBM / Industrial építmények, de ez most egyszerűbb és talán kicsit könnyebben is emészthetőbb lett. Régi sulis rave és absztrakt noise elemek keverednek, de a kísérletező jelleg a dinamikából nem vesz el. Szerintem baszott jó cucc, remélem hamarosan lesz nagylemez. Aminek a címe szintén egy Malevolent Creation szám nyomán születik meg. 

 

Címkék: lemezek hakari
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2015678486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása