Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 04. 17:00 - csubeszshuriken

Inter Arma - Live at Club Congress (2020)

a0661319096_10.jpgA mai másik bejegyzésemben a Conan frontember Jon Davis kísérleti projektjének stúdiókoncertje a tartalom, szóval ezt az estét a kortárs extrém élő felvételeinek szentelem. Az elmúlt hetekben rengeteg kiadatlan anyag jelent meg publikus felületeken, az előadók így próbálnak adni és egyben a kisebb támogatásokkal túlélni ebben a lehetetlen időszakban. Az Inter Arma mondjuk pont az a zenekar, akik a tré eljövetele előtt pár hónappal Pesten is játszottak, de a Sulphur English című új lemez bemutatását szolgáló körök gondolom folytatódtak volna, amennyiben az még lehetséges lenne.

Most ők is tettek közé élő felvételt, méghozzá egy három évvel ezelőtti koncertről, ahol a Paradise Gallows számai voltak fókuszban. Engem többek között teljesen megvettek azzal az albummal, hatalmas, vérvörös és varázslatos tereket nyitottak meg újfent a metálban. Adott évben ezzel a progresszív sludge / black keverékkel, ők voltak az underground egyik legnagyobb meglepetése. A dalok pedig élőben is nagyon durván elsöprőek. Remélem ők is minden szarságon túllépnek és minden nehézséget túlélnek. Tök fontos banda. Kívánom, hogy legyenek tökre támogatva.

   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1615659818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása