Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 28. 10:00 - csubeszshuriken

Pénzégető rap - Együtt Dj Premier és a Run The Jewels

maxresdefault_5_4.jpgVan tehát a felnifényezős, meg a bolt előtt állós. A kibelezős és az okosakat mondós, mackónadrágos vagy épp pezsgőlocsolós. Vagyont halmozó, golyóálló, mészégető és pénzégető rap is. Az új Run The Jewels klip pedig leginkább az utóbbi. EI-P és Killer Mike ugyanis megrendezték azt a képzeletbeli partit, ahol a pénz többé nem számít, csak az öröm és az élet. Persze a fiúk ezt is drága pezsgővel ünnepelnék meg. Ebbe a zavaros álomba kavar bele  Dj Premier is, akinek a keze egyébként szintén kurva drága aranyból van. 

EI-P az underground placcon amúgy szerintem mindig releváns marad, főleg a Company Flow és a Cannibal Ox lemezek miatt, de nálam a saját néven megjelent cuccai is aratnak. Az elmúlt pár években párszor a Run The Jewels is bele tudott nyúlni, vannak elég jó számaik is videóik. Az Ooh LA LA viszont egy minden eddiginél klasszikusabb alapra lett felrántva, ahogy a feszegetett téma is egyre aktuálisabb, de a piros pont végül nem is ezért jár Killer Mike habkönnyű bácsinak, hanem a kabátért, amin a Joy Division lemezborító kiabál egy pacsiért. Mindenestül rendben van ez a nóta, olajat meg gyufát a kapitalizmusra! Még ha valaki ezt talpig fukszokban nyomja is, meg olyan hiteltelen balosokkal haverkodik, mint Zack de la Rocha stadionkoncert kommunista. Mindenki beszél, de senki se tudja, mi a fasz van. A Run the Jewels 4 meg jön majd hamarosan. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2015645574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása