Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 20. 08:00 - csubeszshuriken

Utazás a förtelembe - Anhedonist / Spectral Voice split

a3095583884_10.jpgA Tukker Booking falán tegnap megjelent egy Blood Incantation videó, szóval borítékolható, hogy hamarosan meglesz a hivatalos bejelentés is egy budapesti koncertről. Ami azért menő, mert a denveri  banda az utóbbi idők legkreatívabb death metál lemezét adta ki tavaly. A zenekar tagjai viszont a progresszív vonal mellett csinálnak egy másik bandát is - Tukker végett már ez is megrágta egyszer a Dürer kistermet - a Spectral Voice pedig olyasfajta death / doom zenét játszik, ami a legsötétebb üregek nyálkás falaiba is még körmeszakadtáig lukat kapar.

A denveri színtér geci mélyen van, de a Spectral Voice még annak is a legalja, kurva jó kis banda. Ők hallattak most magukról egy split kiadványon, ahol a másik számot az Anhedonist tolta a kislemezhez. Ők szintén a Dark Descent Records által gondozott death / doom banda, zenéjükben Asunder és Disma hatásokkal, eddig egyetlen bemutatkozólemezzel. Egy másik új Spectral Voice szám tavaly év végén egyébként szintén kikerült, a párizsi koncertvideót is beraktam a split alá. Jó utazást a förtelembe! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4915482612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása