Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 01. 18:30 - csubeszshuriken

Bugeza Bugeza Bugeza Záram

83248472_171943204073128_131929592762990592_n.jpgMagtalan vénemberek fröcsögnek, mint a vezérgeci fél perc után. Szónokuk az önjelölt talk show messiás, aki nyilván pszichiátriai eset, de most éppen fej a nemzet aszott testén. A legenda szerint a Szent Korona egy élőlény, épp ezért nem csodálkoznék, ha őméltósága is hozna egy döntést, hogy ezekért már nem érdemes és inkább önként rozsdásodni kezd.

Mondjuk Rogán mágus nem hatódna meg, neki amúgy is mindenre van embere, szóval Farkas vihetné a színesfémet, Köves meg duzzogva, de menthetné a smaragdokat, hogy nehogy még a végén a kommunista buziké legyen. Itthon így megy ez. Egy Nimród királytól származtatott, Jézus vérével megtisztított, de hetero KISZ titkároktól hangos alkotmányos demokráciában bármi megtörténhet. Még az is, hogy közpénzből megfinanszírozva a betyársereg végül majd olyan drogot osztogat, amitől a fény népe már csak azt skandálja, hogy bugeza bugeza bugeza záram.

 

Címkék: gonzó
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7815450240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása