Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 28. 17:00 - csubeszshuriken

Veterán hardcore Norvégiából - Weight kislemez

a3256700688_10.jpgNéhány kivételtől eltekintve, a legjobb metál lemezeket igazából mindig is a punkok csinálták meg. Tudnék írni több tucatnyi példát, de maradjunk csak a klasszikusoknál és nézzük meg, hogy mi történt 1989 januárjában és áprilisában. Először kijött a Leeway bemutatkozólemez, majd áprilisban a Best Wishes című második Cro-Mags, avagy pár robbanékony hardcore gyerek mutatta meg, hogy hogyan is kellene thrash metált játszani. Ebből az időszakból merít ez a jattos norvég worship banda, pár régi arccal az ottani színtérről. 

Damage Control, Shipwrecked, Common Cause, Giant és Insurance Risk tagok robbantottak egy nagyot és vették fel ebben az új felállásban ezt a bemutatkozó kislemezt. A Weight sztorija pedig pofon egyszerű, azaz keresztezni a nyolcvanas évek legelejének és velejének stílusát, az olyan bandák örökségének jegyében, mint Bad Brains, The Iceman, Ludichrist, Crumbsuckers és Cro-Mags. Az eredmény pedig legalább olyan pompás, mint az a Don't Stop the Youth kislemez, amit a Fireburn két éve hasonló okokból vett fel. Ez a háromszámos is pöpec múltidézés. 

Címkék: lemezek weight
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2515434050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása