Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 28. 18:00 - csubeszshuriken

20 Buck Spin pokol - Jön az új Ruin Lust

0015555372_10.jpgHa visszanézek a tavalyi évre, hogy a 20 Buck Spin kiadó death bandái milyen pusztítást végeztek, akkor simán mondhatom, hogy Pennsylvania államban napjainkban igyekeznek kinyitni a pokol hetedik kapuját. Ami kurvára nem túlzás egy olyan felsorolás után, mint Fetid, Vastum, Witch Vomit, Immortal Bird, Celebral Rot, Nightfell, Noisem és Tomb Mold. A halál onnan már többször is kilovagolt és úgy fest, hogy újra kifog, méghozzá márciusban is, mert jön az új Ruin Lust

Avagy az a típusú gusztustalan kegyetlenkedés, amiben a black / death alapvetések hatására, de sokkal eldurvultabb hangzásvilággal fűrészelnek az arcodba. A brooklyni trió nagyjából, mint egy Spectral Voice, Ash Borer, Casket Huffer kombináció, oltották a szennyet már két album át, most pedig épp jön a harmadik. A címe Choir of Babel lesz és ez az első publikus tétel, amit az említett kiadó megmutatott az albumról. A Prison of Sentient Horror pedig nem okoz csalódást, ha imádod a brutális metál moslék beöntést. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6215434330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása