Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 14. 13:00 - csubeszshuriken

Jön az új Squarepusher - Kint van három előzetes

Pár napja került fel egy újabb videó, az alá lettek bepakolva a turnédátumok, de nem látom játszani Budapestet. Pedig az eddig kipakolt előzetesek alapján a Be Up A Hello lemez is a toppon marad, ami a veterán, angol techno producerek listáját illeti. Squarepusher még mindig jól keni, az abszolút undergroundot keveri és nem történt semmilyen hígítás, az elmúlt harminc év során. Beismerten is a korai Aphex Twin cuccok hatására fordult ebbe az irányba és vált az elektronikus zene másik megkerülhetetlen úttörőjévé. Eddig is tizenöt lemezen prezentálva - mindegyik a Warp Records által lett kiadva - hogy a történet teljesen határtalan és bármeddig variálható. Január 31-én hozza majd ki a fent említett új albumot. 

Olvastam már olyat is, hogy a drum and bass halott, de ilyen butaságokat tényleg csak az ír le, aki totál nem vágja le, hogy Squarepusher azt hogyan olvasztja be, valami még nagyobb jóba. Mert lejjebb is együtt jön a merev techno és a jungle zúzda, kurva jól összerakva, hogy húzzon és törjön is. Gyakorlatilag minden eddigi trend felsorakozik, csak itt nem, mint külön dimenziók léteznek, mondjuk acid house meg a breakbeat. Az új számok alá pedig beraktam azt a pár hónappal ezelőtt felkerült élő szettet, amit a legendás Warp Records harmincadik születésnapi buliján rögzítettek. Nem nehéz magamat elképzelni, ahogy egy ilyen tánc után, kipergek reggel a villamosmegállóban és nézek bután, hogy ezt megint, de súlyos volt. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8215407864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása