Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 08. 08:00 - csubeszshuriken

NYHC veteránok új bandája - Kings Never Die videó

a3216759372_10.jpgKicsit fellengzősnek tűnik, hogy ezek a NYHC veteránok az új felállásuknak egy ilyet nevet adnak, de ha lúd, hát legyen kövér, nálunk is ismert ez a rendező elv. Vannak fazonok, akiktől nem lehet elvitatni, hogy épp ott lógtak, ahol a nagy dolgok születtek, szóval érthető a büszkeség és végül is teljesen rendben is van. Larry Nieroda (Murphy's Law), Dan Natasi (Mucky Pup, Dog Eat Dog), John Milnes (Mucky Pup) és Jay Kaflin (Subzero, Son of Sam) atom New York-i arcok és most ezt a bandát is összehozták. Régen szanaszét rajongtuk az ilyen hangzást és ezeket a húrokat a Kings Never Die néhány pillanatra még akkor is megpengeti, ha ma már hallom, hogy ez maximum csak egy erős közepes szám. Viszont értem, hogy szükség van az érzésre, szóval abszolút adom, ahogy Dylan Gadino (Robots And Monsters) énekessel nyomják. 

A videó egyébként nem új, de annyira talán nem is késtem vele, mert a banda csak most jelentette be, hogy 2020 elején jön a Raise A Glass kislemez, amit az Upstate Records gondoz majd. Én bírom egyébként a háttérsztorit is, ahogy ez a sok zsidó, olasz, ír, latin és  afroamerikai - az egyik fele simán brooklyni - keresi ezt a lokálpatrióta egységélményt, ez a NYHC cuccokban mindig benne van és ebből kicsit simán visszaadhat ez az új felállás is. A szám címe pedig Before my Time. Tisztes történelmi crossover helytállás!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2115398588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása