Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 06. 18:00 - csubeszshuriken

" I just hit the beach and lost my top "

920x920.jpgKibaszottul unalmasnak tartom azokat a rappereket, akik a nyakamba akarják varrni a nyakatekert szavakba szedett bölcsességeiket és még csak nincsenek is rendesen megfésülködve. Halál tré, hogy ezek azt gondolják, kurvára tudják, hogy pörög a világ, de egy papucsot nem tudnak rendesen lerúgni a picsába, hogy az tényleg szexi legyen. Nem attól leszel az élet császára, hogy a gettóból átmész okostojásba, még a vállad sincs rendesen leolajozva. Tengerpart tesó, meg cuki kutyás fotó és gyúrás, de frankón rózsaszínbe, nekem inkább ez a rap baszki. Mintha Alien lépett volna ki a való életbe a Spring Breakers című filmből, miután zongorán elnyomta a kis pisztolyoknak azt a Britney Spears számot a naplementében, RiFF RAFF testvérem is kajak úgy adja. Még én vagyok rá büszke, hogy vannak ilyen amerikaiak. 

Mióta James Franco és ez az ízléses nagymenő együtt rappeltek, a tagot azóta követem és esküszöm sokkal jobb a stílusa, mint a Knight Rider összes epizódja együtt véve. Végre egy ember, aki rendesen fel van öltöve és bevállalja a színeket a kurva unalmas kapucnis pulcsik helyett, amikben az a sok idióta totál beszívva, ott ugrál a kamera előtt. Egy rendes nőt meg nem tud szerezni magának, aki vonaglana a szakadt farmerba, hogy aztán lemenjen a partra és beleírja a nevedet a homokba. Magyarba nincs ilyen romantikus trap, pedig én sírni akarok bazdmeg, mikor elhagyott a csajom. Mert nem engedte, hogy a gyümölcsszínű papucsom elvigyem, mikor az apjáékkal mentünk Szelidire. Amerikában akarok élni! RiFF-RAFF a legnagyobb baszki! A Cranberry Vampire is nemrég jött, minden videója etalon! Isteni a fazon! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2715396208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása