Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. december 27. 12:00 - csubeszshuriken

Hasadt Alak - Új Kristályvonat

a2264382517_10.jpg

Ártatlanságunk leokádva. Vörös csillagokon felhizlalt letargikus transzparens. Pénzjézusok, banknegyedtemplomok. A krumpliszavazók és zombi migráció.  A sötét lyukból előkúszó ellenség egész pontosan a szembe szomszéd. Húsevő munkásőrök, ragadozó házmesterek. Plakátfejű főbeteg. Hidegen remegő kocsonyatestekből körgyűrű az elsoványodott ostrom ellen. Olasz bőr és svájci óra, diktátorok és direktorok. Halhatatlanságig szürkült szürke színek és szemek, elmagányosodott monológok csúf öregeknek. Múmiák talpig kitüntetésben. Patkányok térdig a szarban. Menekülő emberek. A szavak, mint két párhuzamos egyenes, tehervonatként robognak elkopott sínpárokon. Végül is nagyon unom, hogy minden csupa szakadás. 

Szombathelyen manapság elég jó dolgok születnek és most a Kristályvonat is kijött egy új cuccal, ami szintén magáért beszél. A Hasadt Alak két évvel az Alvó Ember után ugyanazzal a vehemenciával és lecsupaszított nyers hangzással dühöng, jó kis üvöltözős punk hardcore. A banda holnap is fellép az SCHC Festen, ami idén is egy két színpados banzáj lesz a Végállomásban. A koncert eseménye ITT van. Ez meg egy kibaszott erős öt és fél perces. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4015367888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása