Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 21. 16:00 - csubeszshuriken

Gyertyatartós doom akkordok - Penge lesz az új Caronte

134242-caronte-wolves-of-thelema.jpgVégre megint olyan videó, ahol nem egy romos épület előtt pózoló brigád rázza kurvára a fejét, miközben senkinek sincs bedugva a gitárja. Inkább egy, a szám szövegével abszolút harmonizáló animáció, mint száz tök hasonló baromság. Bár az olasz Caronte eddig sem állt be a sorba, nem az a tipikus körülrajongott banda. Mikor valakik ennyire belemennek a súlyba és masszívan kitartanak a tradíciók mellett, általában nem is igénylik a nagyobb figyelmet, mert a zenén van a fókusz. Az új szám alapján pedig egy nagyon penge doom cucc, ami közeleg, mert december elején jelenik meg a Wolves of Thelema című lemez. 

Minden versben van egy farkas. Dorian Bones bandája úgy fest megint jól hozza a gyertyatartós doom akkordokat. Nekem mindig is az volt az érzésem, hogy az olasz színteret elsősorban Dario Argento inspirálja és ez a látomásosság itt is kurvára érzékelhető. Ahogy Danzig és a Type O Negative hatása is. Az előző négy lemez sem okozott csalódást. A Hypnopyre is elég elegáns, ezért az új anyag is egy nagyon várt darab. Ilyen az, amikor valakinek Saint Vitus lelke van.  

 

Címkék: keverés caronte
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6115318634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása