Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 20. 07:00 - csubeszshuriken

Flanagan és Rocky George - Zsír új Cro-Mags videó

1250-1f07f9d457c70d215fb3be4a11543e14.jpgNem írtam akkor külön beszámolót, de az októberi Cro-Mags koncert hatalmas volt. Harley Flanagan végigment az úton és mindezek után majd szétpattant az energiától, hogy ismét a színpadon van és nyomhatja a legendás dalokat. Ha csak a nagy neveket nézem, nekem az utóbbi évek legerősebb koncertje volt, még így is, hogy a turnén nem játszott Rocky George. Ugyanis Harley még mielőtt pert nyert, a zseniális gitárossal együtt vette fel a Don't Give In kislemezt, mely a kétezres Revenge lemez után az első új Cro-Mags felvétel.

Az a három szám pedig nemhogy nem okozott csalódást, de szerintem kibaszott nagyot robbantott, szóval a jövőre beígért következő nagylemez máris rohadtul várva van. Decemberben viszont jön egy másik EP, aminek a címe ugye From the Grave, de ezt az új videót még az előzőről a No One's Victim kapta, ezt játszották egyébként a koncerten is. Különben ma is kurvára félőrültnek tűnik, de valahogy mégis kijár a tisztelet ennek a nagyon súlyos faszinak. Ami pedig nagyon fontos, hogy zeneileg még mindig mocskosul rendben vannak. Laza negyven év után...

 

Címkék: keverés cro-mags
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2615315464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása