Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. november 05. 16:00 - csubeszshuriken

The Devil's Trade és Darkher - Most szombaton Dürer Kert

72997178_2599147100124096_4486497269461286912_n.jpgSzűk kör előtt zajló személyes hangvételű terápia, ami az úton valahol átváltott profizmusba. Dávid szerintem elég bátor zeneisége, mármint hogy egyedül kiül a színpadon egy székre, tényleg komoly fejlődésen ment keresztül, de közben el is telt ez a pár év. Voltak hihetetlen turnék és azok az egyestés rituálék, ahol mondjuk Jonathan Hultén jött Budapestre, hogy a Devil's Trade vendége legyen. Nagyjából egy év után most pedig ismét készülődik egy hasonló alkalom, ahol az este vendége nem más, mint Darkher lesz. 

Ennek okán újra is hallgattam a Realms című utolsó lemezt és azt hiszem, hogy ez a hölgy is arról híres, ahogy érzelmileg sarokba szorít. Hollóházi doom metál porcelán, súlyosabb és akusztikus részekkel, meg egyetlen dobossal. Egy készülő új albummal és csak nagyon ritkán adott koncertekkel, szóval ezért is elég különleges este lesz. Most szombaton, azaz november 9-én a Dürer Kertben. Ehhez az eseményt ITT találod, lejjebb pedig a megunhatatlan kedvcsinálók. Az este harmadik szereplője pedig a Terra Profonda, mely egy határok nélkül létező látomásos és drámai blues formáció. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3115290656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása