Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. július 19. 17:00 - csubeszshuriken

Öt nyomos ok, hogy vasárnap miért menj le az Aurórába - Egy jó Jodie Faster, Crippled Fox, Contra kombinációra

62081303_2100255216763052_4884258459941339136_n.jpgSzeretnék kicsit segíteni, hogy több jó okod legyen arra, miért menj el vasárnap este az Aurórában. Az első és legfontosabb, hogy a Bandanás Béla csak jó zenéket szeret, jó bandákat szervez le neked és őt a legjobban te is ezért szereted. A szupergyors hardcore muzsika meg amúgy is feldob, szóval lehetsz te is olyan, mint egy kurva pöttyös labda, ami le nem esik addig, amíg fel van dobva.

De különben a múltkor azt is olvastam, hogyha jóféle fastcore zenéket hallgatsz, álmodni is sokkal gyorsabban fogsz, így garantáltan nem lesz egyhangú a hétvége utolsó éjszakája. Meg lesz ott még pár arc is, akik jóformán csak egymással állnak szóba, ami tudom elsőre szomorú, de ha ott leszel te is tudni fogod, hogy ez igazából jól van így. Egyébként sem találkoztál mostanában olyan franciákkal, akik úgy hívják magukat, hogy Jodie Faster és nem csak simán odabasznak, de geci viccesek is lesznek. Pont, mint ahogy a Crippled Fox is, akik lehet, hogy megint fel lesznek annyira pörögve, hogy mindenki másik számot kezd el játszani. Ez majd a Contra után kiderül, hogy időben odaérj, az nem kerül semmibe. Az eseményt linkjét meg úgy rakom IDE, mintha én lennék a Drinkin Beer In Bandanaban jobb keze, azt még csak nem is iszok ilyen szart! Ezek meg a zenék...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4314971024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása